Krem per Floket Kacurela me Vaj Argani

SKU: PROD-20012
Skin Doctor Krem per Floket Kacurela me Vaj Argani, ushqen Floket, ndihmon ne gjallerimin dhe forcimin e Flokeve te Demtuar. I pademshem per floket e trajtuar me bojra dhe kimikate Sasia 200gr...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Skin Doctor Krem per Floket Kacurela

me Vaj Argani, ushqen Floket, ndihmon ne gjallerimin dhe forcimin e Flokeve te Demtuar.

I pademshem per floket e trajtuar me bojra dhe kimikate

Sasia 200gr