Orchid Professional Krem Anti Acne

SKU: PROD-20008
Orchid Professional Anti-Acne Cream (Krem Orkid Kundër Puçrrave) Ky krem përmban ekstrakte bimore efektive në eliminimin e plagëve të puçrrave dhe në kontrollin e të gjithë llojeve të puçrrave me efiçensë dhe shpejtësi. Ky krem ndihmon në reduktimin e yndyrën së tepërt në lëkurë dhe, me trajtim të vazhdueshëm, e zhvesh atë çdo 3-4 ditë. Kjo i jep lëkurës së dëmtuar gjall&eum...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0