Orchid Hand Care Cream

SKU: PROD-20006
Orchid Hand Care Cream (Krem Duarsh Orkid) 75 ml Orchid Hand Care Cream në sajë të natyrës së tij të lehtë është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave bile edhe ato më të ndjeshmet. Ai depërton me lehtësi lëkurën duke mos lënë gjurmë pas përdorimit. Kështu ai mund të përdoret në çdo kohë. Përdorimi Orchid Hand Care Cream mund të përdoret për duar, por edhe p...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Orchid Hand Care Cream (Krem Duarsh Orkid) 75 ml

Orchid Hand Care Cream në sajë të natyrës së tij të lehtë është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave bile edhe ato më të ndjeshmet.

Ai depërton me lehtësi lëkurën duke mos lënë gjurmë pas përdorimit.

Kështu ai mund të përdoret në çdo kohë.

Përdorimi Orchid Hand Care Cream mund të përdoret për duar, por edhe për fytyrë dhe trup për të gjithë familjen.