Orchid Profesional Krem Tendoses dhe Konturues

SKU: PROD-20005
Orchid Tightening and Contouring (Orkid tendosës dhe konturues) Krem anti-stres për lëkurë të lodhur Profesional 50 ml Orchid Tightening and Contouring është pjesë e sistemit inovativ të kujdesjes anti-lëshim për lëkurën. Me një përdorim të rregullt ai kombinon efektet e menjëhershme me ato afatgjata për t’iu dhënë ju lëkurë dukshëm më të tendosur, më të konturuar dhe më të butë. Kolagjen...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0