Maske Argani

SKU: PROD-20003
Maska me Argan HAMED SALOON Maska me argan fytyrën HAMED SALOON është një maskë intensive që realizon një pastrim dhe zbardhje të shpejtë. Ajo ju “dhuron” një lëkurë të pastër, të freskët dhe të balancuar. Formula e saj unike përmban ekstrakte frutash të cilat butësisht pastrojnë shtresat e lëkurës pa asnjë efekt anësor. Ajo ka këto efekte: 1. Zhduk shenjat e mbetura nga aknet. 2. Redukton rrudhat. 3. Lar...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0