Orchid Professional - Krem Deodorant

SKU: PROD-20002
Orchid Professional Deodorant Cream (Krem Orkid Deodorant) Efekt që zgjat Ekstrakte natyrale bimësh 30 ml Orchid Deodorant Cream ka efekt që zgjat dhe përshtatet mirë me lëkurën dhe nuk pengon funksionimin normal të poreve të saj. Ai nuk ka efekte anësore dhe nuk lë gjurmë në rroba. Përdorimi Lyhuni bollshëm me Orchid Deodorant Cream në zonat e dëshiruara pasi ato të pastrohen dhe thahen mirë. Orchid Deodorant Cream do t’iu mbajë ...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0