Orchid Professional Breast Firming Cream

SKU: PROD-20000
Orchid Professional Breast firming Cream (Krem Orkid për forcimin e gjoksit) Natyral 100 % Orchid Professional Breast firming Cream përmban substanca natyrale bimore efektive në rritjen e shtresave të yndyrës në gjoks pas përdorimit të tij për një periudhë kohore. Ai ndihmon në dhënien e gjoksit volum dhe bukuri. Përdorimi Lyhuni Orchid Breast firming Cream dy herë në ditë duke e fërkuar pjesën e lyer derisa kremi të thithet plot&eu...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0