Nitro Canada Snail Sunblock Cream UV 60

SKU: PROD-19999
Krem me mukusin e kermillit. Mbrojtes nga rrezet e demshme te diellit UVA DHE UVB me faktor mbrojtes 60 SPF - UV60 . Pastrues dhe mbrojtes nga shenjat e diellit. Gjithashtu hidraturs dhe zbardhues per lekuren tuaj....
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0