Orchid Krem Mbrojtës SPF 30

SKU: PROD-19998
Orchid All Day Protection Cream (Krem Orkid Mbrojtës gjatë gjithë ditës) Spf 30 Uva/uvb 50 ml Ky krem është formuluar me vitaminë E dhe ka një spektër të gjerë mbrojtës ndaj rrezeve të diellit. Ai mbron plotësisht lëkurën tuaj dhe e hidraton atë duke siguruar lëkurë me pamje më të re dhe më të shëndetshme. Përdorimi Lyhini bollshëm të gjitha pjesët e ekspozuara ndaj diellit....
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Orchid All Day Protection Cream

(Krem Orkid Mbrojtës gjatë gjithë ditës) Spf 30 Uva/uvb

50 ml

Ky krem është formuluar me vitaminë E dhe ka një spektër të gjerë mbrojtës ndaj rrezeve të diellit.

Ai mbron plotësisht lëkurën tuaj dhe e hidraton atë duke siguruar lëkurë me pamje më të re dhe më të shëndetshme.

Përdorimi Lyhini bollshëm të gjitha pjesët e ekspozuara ndaj diellit.