Phenomenal Shampo me Vaj Ulliri

SKU: PROD-19987
Shampo Phenomenal me ekstrakte nga Vaji i Ullirit për të gjitha llojet e flokëve Trajtim Special per Floket dhe Skalpin Kujdes Intensiv nga Produkte Natyrale Sasia: 400 ml...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Shampo Phenomenal me ekstrakte nga Vaji i Ullirit për të gjitha llojet e flokëve Trajtim Special per Floket dhe Skalpin Kujdes Intensiv nga Produkte Natyrale

Sasia: 400 ml