Orchid Anti Stress - Krem Dite me vit AEC

SKU: PROD-19985
Orchid Anti Stress Cream (Krem Orkid kundër stresit) Për lëkurë të lodhur. Me vitamina A, E dhe C. Me efekt kundër rrudhave Për lëkurë të pastër 50 ml Orchid Anti Stress Cream është shumë efektiv në reduktimin e rrudhave të lëkurës në sajë të formulës së tij me vitaminë E, A dhe C. Ai siguron lëkurë me pamje më të re dhe më të shëndetshme. Vitamina C rikthen energjinë dhe freskin&eu...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0