Touch Me Sapun me Squfur

SKU: PROD-19976
Touch Me Sapun me Squfur Formule efektive kundër infeksioneve bakteriale dhe zgjebes. Përdoret kundër puçrave me qelb dhe in-feksioneve të tjera të lëkurës, ndihmon kundër zgjebes dhe e parandalon atë. Nëse përdoret rregullisht. Ndihmon në shërimin e të prerave dhe lëndimeve të lëkurës, qetëson acarrimin ose kruajtejet e lëkures. Sasia 135 gr...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Touch Me Sapun me Squfur

Formule efektive kundër infeksioneve bakteriale dhe zgjebes.

Përdoret kundër puçrave me qelb dhe in-feksioneve të tjera të lëkurës, ndihmon kundër zgjebes dhe e parandalon atë.

Nëse përdoret rregullisht.

Ndihmon në shërimin e të prerave dhe lëndimeve të lëkurës, qetëson acarrimin ose kruajtejet e lëkures.

Sasia 135 gr