Sapun Anti Strie me ekstraktet e Kermillit

SKU: PROD-19975
Sapuni i anti-strie ose tendosjeve nga Touch Me me ekstraktet nga jarget e kermillit, bazohet në reduktimin e shenjave dhe carjeve të lëkurës, të cilat vijnë si pasoje e dobësimit, lindjes ose operacionit. Largoni striet dhe çarjet shpejt dhe në mënyrë të sigurt duke bërë lëkurën tuaj sa më të shëndetëshme dhe të rinovuar. Ndihmon në largimin e qelizave të lëkurës së dëmtuar dhe prodhon kolagen, i cili pasur...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Sapuni i anti-strie ose tendosjeve nga Touch Me me ekstraktet nga jarget e kermillit, bazohet në reduktimin e shenjave dhe carjeve të lëkurës, të cilat vijnë si pasoje e dobësimit, lindjes ose operacionit.

Largoni striet dhe çarjet shpejt dhe në mënyrë të sigurt duke bërë lëkurën tuaj sa më të shëndetëshme dhe të rinovuar.

Ndihmon në largimin e qelizave të lëkurës së dëmtuar dhe prodhon kolagen, i cili pasuron qelizat duke dhënë rezultat një lëkurë të shëndetësme.

Ekstrakti i Kërmillit: bën të mundur lulëzimin e lëkurës ose cipës së lëkurës, eleminon qelizat e vdekura, të cilat ndodhen në siperfaqen e lëkurës tuaj.