Touch Me Sapun per Pikat e Zeza

SKU: PROD-19971
Touch Me Sapuni kundër kunjave të zeza formulë speciale për problemet e lëkurës. Hidraton lëkurën me butësi, duke larguar kunjat e zeza, një ingredient special kundër pikave të zeza penetron në poret e lëkurës, duke ndihmuar në parandalimin e kunjave të reja të zeza. Përdoreni dy herë në ditë, në mënyrë që të mbani lëkurën tuaj bukur dhe pastër. I përshtatshëm për përdorim di...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Touch Me Sapuni kundër kunjave të zeza formulë speciale për problemet e lëkurës. Hidraton lëkurën me butësi, duke larguar kunjat e zeza, një ingredient special kundër pikave të zeza penetron në poret e lëkurës, duke ndihmuar në parandalimin e kunjave të reja të zeza.

Përdoreni dy herë në ditë, në mënyrë që të mbani lëkurën tuaj bukur dhe pastër.

I përshtatshëm për përdorim ditor.

Sasia 135 gr