Touch Me Sapun Anti Akne me Qumesht dhe Mjalet

SKU: PROD-19970
Touch Me Sapun Anti Akne me Qumesht dhe Mjalet Sapuni kundër akneve me qumësht dhe mjalt natyral, është një kombinim i ekstrakteve natyrale ka efekte speciale për eleminimin efektiv të akneve dhe puçrave me qelb. Largon të gjitha llojet e akneve në fytyrën tuaj dhe redukton rrudhat, pikat e zbehta dhe pikat e errëta në trupin tuaj. Lëkura juaj bëhet më e shëndetëshme e bardhe dhe duket më e bukur. Qumështi dhe mjalti: punojnë së b...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Touch Me Sapun Anti Akne me Qumesht dhe Mjalet

Sapuni kundër akneve me qumësht dhe mjalt natyral, është një kombinim i ekstrakteve natyrale ka efekte speciale për eleminimin efektiv të akneve dhe puçrave me qelb.

Largon të gjitha llojet e akneve në fytyrën tuaj dhe redukton rrudhat, pikat e zbehta dhe pikat e errëta në trupin tuaj.

Lëkura juaj bëhet më e shëndetëshme e bardhe dhe duket më e bukur.

Qumështi dhe mjalti: punojnë së bashku për të hidratuar, rikthyer balancën natyrale të lagështisë lëkures tuaj, për butësinë dhe një aparencë rezatuese.

Sasia 135 gr