YC Sapuni me farën e zezë

SKU: PROD-19945
Sapuni special me vajin e farës së zezë, është një kombinim i ekstrakteve herbale, të cilat kanë një efiçencë speciale në eleminimin e akneve dhe puçrave. Të gjitha llojet e akneve, puçrave, rrudhave, pikat e zbehta dhe të errëta në fytyrën dhe rupin tuaj do të reduktohen. Bëjeni lëkurën tuaj më të shëndetëshme dhe më të bukur me përdorimin e këtij sapuni. Sasia 130 gr...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Sapuni special me vajin e farës së zezë, është një kombinim i ekstrakteve herbale, të cilat kanë një efiçencë speciale në eleminimin e akneve dhe puçrave.

Të gjitha llojet e akneve, puçrave, rrudhave, pikat e zbehta dhe të errëta në fytyrën dhe rupin tuaj do të reduktohen.

Bëjeni lëkurën tuaj më të shëndetëshme dhe më të bukur me përdorimin e këtij sapuni.

Sasia 130 gr