Sapun Hemani me Argan

SKU: PROD-19939
Sapun Hemani me Argan Sapuni përmban vaj të pastër të bimës Argan nga Maroku i cili është një nga sekretet më të lashtë të bukurisë. Ky sapun është jashtëzakonisht i dobishëm në riparimin dhe rimbushjen e lëkurës dhe rikthimin e shkëlqimit natyral të saj. Sapuni i arganit është i pasur me qeliza hidratuese për lëkurën të cilat ndihmojnë në riparimin e plagëve ekzistuese të formuara p&...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Sapun Hemani me Argan

Sapuni përmban vaj të pastër të bimës Argan nga Maroku i cili është një nga sekretet më të lashtë të bukurisë.

Ky sapun është jashtëzakonisht i dobishëm në riparimin dhe rimbushjen e lëkurës dhe rikthimin e shkëlqimit natyral të saj.

Sapuni i arganit është i pasur me qeliza hidratuese për lëkurën të cilat ndihmojnë në riparimin e plagëve ekzistuese të formuara për shkak të puçrrave dhe parandalimin e plakjes së lëkurës.

Sasia 100 gr