MJALT PER FEMRA ME LIVANDO,SHEREBEL DHE QUMESHT BLETE

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 1,500 lekë
Mjalt Mbreteror nga poleni i palmave, ka nje perqindje te larte te qumeshtit te bletes, ekstrakte te sherebeles dhe ekstrakte te livandos. Ky mjalt duhet te perdoret vetem nga femrat, pasi permban element te cilet i ndohmojne ato ne menyre efektive dhe te drejte per drejte. Dobite: - Kontrollon horm...

Mjalt Mbreteror nga poleni i palmave, ka nje perqindje te larte te qumeshtit te bletes, ekstrakte te sherebeles dhe ekstrakte te livandos. Ky mjalt duhet te perdoret vetem nga femrat, pasi permban element te cilet i ndohmojne ato ne menyre efektive dhe te drejte per drejte. Dobite: - Kontrollon hormonet, vecanerisht gjate fazes se menopauzes. - Zvogelon Djersitjen. - Rregullon qarkullimin e gjakut gjat ciklit menstrual. - Permison gjendjen shpirterore ( Humorin ) gjat ciklit menstrual. - Pastron mitren dhe e mbron ate nga inflamacionet. - Eshte kunder anemis dhe i jep trupit tuaj vitalitet.

Bëni një Vlerësimi