PN Vaji Organik të Safronit 30 ml

SKU: PROD-19899
PN Vaji Organik të Safronit 30 ml Dobite e Mrekullueshme te PN Vajit Organik të Safronit. Vaji i Safronit nga PN është një vaj natyral që nxirret dhe shtrydhet me metodën e ftohjes Dobitë dhe përdorimet: Safroni përfshihet në prodhimin e atyre produkteve moderne që përdoren për largimin e krimbave të zorrëve dhe si ilaç qetësues për rastet që kanë të bëjnë me nervat dhe frymëmarrjen. Gjithashtu përfshihet tek m...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0