Laser White Pasta e Dhembeve Qymyrin e Bambuse

SKU: PROD-19898
Laser White Pasta e Dhembeve Qymyrin e Bambuse Super Zbardhues, Per nje frymëmarrje të pastër dhe të freskët, Perfekt per Heqjen e Njollave Eshte e pasur me pluhurin e qymyrit te Bambuse, i cili ndihmon per nje frymemarrje te fresket, redukton shumimin e bakterieve, pluhuri i qymyrit thith toksinat, te cilat shkaktojne eren e keqe te gojes Forcon dhembet dhe ju jep atyre bardhesi dhe shkelqim Perdorimi: Perdoreni 2-3 here ne dite nuk lejohet per femijet nen moshen 3 vjec Sasia 100 gr...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0