Mjalt Sidri me Qumësht Blete dhe Ginseng Korean

SKU: PROD-19889
Royal Honey MJALT SIDRI ME QUMËSHT BLETE DHE GINSENG KOREAN Pema e sidrit gjendet ne vendet aziatike si Jemen , Arabi Saudite , shtetet e gadishullit arabik, gjithashtu egziston dhe në Siri ne regjionin verilindor Tel-Ebjed, dhe me pak ne luginën e Jermukut. Karakteristike e mjaltit është se ai nuk kristalizohet, është i shijshëm dhe energjik per organizmin. Dallohet nga mjaltërat e tjere sepse, ne te kemi shtuar dhe qumësht blete i freskët 3 %, rrenje te xhinsingut te kuq Korean me mas&...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0