Sapun me balte natyrale

SKU: PROD-19882
Natural Medicated Mud Soap (Sapun me baltë natyrale mjekësore) Për lëkurë të yndyrshme Natural Medicated Mud Soap është i pasur me minerale, kripëra dhe sulfate të cilat përdoren në recetat për zbukurimin e lëkurës, për largimin e rrudhave të fytyrës, qukave dhe njollave. Ky sapun është i dobishëm në tendosjen e lëkurës dhe gjallërimin e saj. Përdorimi Për të arritur efektin maksimal, shkumoseni lëkurën tuaj me sapun dhe lëreni në atë gjendje për pak minuta, pastaj shpëlajeni me ujë të ngrohtë. ...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Natural Medicated Mud Soap (Sapun me baltë natyrale mjekësore) Për lëkurë të yndyrshme Natural Medicated Mud Soap është i pasur me minerale, kripëra dhe sulfate të cilat përdoren në recetat për zbukurimin e lëkurës, për largimin e rrudhave të fytyrës, qukave dhe njollave. Ky sapun është i dobishëm në tendosjen e lëkurës dhe gjallërimin e saj. Përdorimi Për të arritur efektin maksimal, shkumoseni lëkurën tuaj me sapun dhe lëreni në atë gjendje për pak minuta, pastaj shpëlajeni me ujë të ngrohtë. 90 g Përbërja Acid yndyror 75 %, lagështi 15 %, glicerinë natyrale, kripëra minerale.