Relaxing Shampoo

SKU: PROD-19879
Shampo RELAXING është një rigjenerues i fuqishëm bio-organik i flokëve për shkak të përmbajtjes së saj me rozmarinë dhe mente. Formula e saj siguron forcimin e folikulave (rrënjëve) të flokëve, fibra të rigjeneruara të flokut dhe ndalon rënien. Ajo përbën një zgjidhje ideale për mirëmbajtjen e shëndetshme të flokëve dhe të lëkurës së kokës. Për shkak se rozmarina përbën një ...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0