Orchid Profesional Xhel Dobësimi Profesional

SKU: PROD-19866
Orchid Profesional Xhel Dobësimi Profesional Sliming Gel ka një formulë unike me përmbajtje ekstraktesh bimore natyrale, shumë efikase në mbajtjen e balancës midis prodhimit dhe eleminimit të lipideve të akumuluara në inde. Kjo formulë siguron efikasitet në kontrollin e celuliteve, duke dhënë rezultate të dukshme që gjatë javës së parë, rezultate që vazhdojnë te rriten për 30 ditë. Shumë shpejt, shfaqja e celuliteve pa...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Orchid Profesional Xhel Dobësimi Profesional

Sliming Gel ka një formulë unike me përmbajtje ekstraktesh bimore natyrale, shumë efikase në mbajtjen e balancës midis prodhimit dhe eleminimit të lipideve të akumuluara në inde.

Kjo formulë siguron efikasitet në kontrollin e celuliteve, duke dhënë rezultate të dukshme që gjatë javës së parë, rezultate që vazhdojnë te rriten për 30 ditë.

Shumë shpejt, shfaqja e celuliteve pakësohet, lëkura rrafshohet dhe të ngriturat reduktohen.

Ky është një krem profesional dhe origjinal i firmës Orchid i shoqëruar me pullën e sigurisë.

Kremi është i shoqëruar edhe me fletën e përdorimit.

Sasia 100 gr