Orchid Professional Krem Dite me Caj Jeshil

SKU: PROD-19860
Orchid Professional Day Cream with Sea Weeds ka nje perberje unike te bute e te pasur, e cila deporton ne lekure duke mos lene gjurme yndyrne pas perdorimit. Caj Jeshil redukton rrudhat dhe mbron epidermen ne saj te efektit te tij te forte si antioksidant. Kombinimi midis vitamines E dhe Cajit Jeshit ben te mundur mbajtjen e lekures te bute, te lemuar dhe te fresket. Ky eshte nje krem profesional dhe origjinal i firmes Orchid i shoqeruar me pullen e sigurise. Kremi eshte i shoqeruar edhe me fleten e perdorimit. Sasia 50 ml  ...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0