Orchid Krem Profesional Kunder Pucrave ( Acneve )

SKU: PROD-19857
I sugjeruar
Orchid Anti-Acne Cream (Krem Orkid Kundër Puçrrave) Ky krem përmban ekstrakte bimore efektive në eliminimin e plagëve të puçrrave dhe në kontrollin e të gjithë llojeve të puçrrave me efiçensë dhe shpejtësi. Ky krem ndihmon në reduktimin e yndyrën së tepërt në lëkurë dhe, me trajtim të vazhdueshëm, e zhvesh atë çdo 3-4 ditë. Kjo i jep lëkurës së dëmtuar gjallëri e veprimtari t&e...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0