Shea Butter 142 gr

SKU: PROD-19836
Shea Butter, Super ushqim për lëkurën tuaj Gjalpi Shea është një nga mrekullitë e natyrës, por ajo është një nga mrekullitë më të veçanta të saj, gjalpi nxirret ngaArrat e pemës Shea. Është përdorur për mijëvjeçarë nga shumë gjenerata të popullit afrikaë, është përdorur për kujdesin e lëkurës, kujdesin e fëmijëve, shërim dhe ushqim. Pema Shea është kons...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0