Snake Cream

SKU: PROD-19754
SNAKE CREAM Kremi me ekstraktin e gjarperit pakeson problemet e lekures si acnet,rrudhat dhe mbron lekuren nga bakterjet. Gjithashtu vitamina E qe permbane ky krem ndihmon ne zbardhjen dhe ne ushqimin e lekures etj... Sasia 80 gr...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0