Snail Cream

SKU: PROD-19751
Snail Cream Kremi me ekstraktin e kermillit pastron, zbardh dhe zbut lekuren, ndihmon ne eliminimin e shtresave te vdekura dhe bakterjeve te lekures dhe rrudhave etj... Sasia 80 gr...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Snail Cream Kremi me ekstraktin e kermillit pastron, zbardh dhe zbut lekuren, ndihmon ne eliminimin e shtresave te vdekura dhe bakterjeve te lekures dhe rrudhave etj...

Sasia 80 gr