Orchid All day protection cream SPF 60

SKU: PROD-19746
Orchid All day protection cream Anti Solar eshte i formuluar me vitamine E dhe me nje spekter te gjere mbrojtjeje nga rrezet e diellit. Mbronn lekuren tuaj gjate dites dhe e hidraton ate duke i dhene nje pamje me te re e me te shendetshme. All day protection cream Anti Solar eshte krem i prodhuar nga firma ORCHID dhe shoqerohet me pullen e sigurise e cila verteton origjinalitetin e ketij produkti Perdorimi : Lyhen te gjitha pjeset e lekures, te cilat janne te ekspozuara ne diell. Perseriteni lyerjen pas periudhave te gjata te qendrimit ne d...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Orchid All day protection cream

Anti Solar eshte i formuluar me vitamine E dhe me nje spekter te gjere mbrojtjeje nga rrezet e diellit.

Mbronn lekuren tuaj gjate dites dhe e hidraton ate duke i dhene nje pamje me te re e me te shendetshme.

All day protection cream Anti Solar eshte krem i prodhuar nga firma ORCHID dhe shoqerohet me pullen e sigurise e cila verteton origjinalitetin e ketij produkti

Perdorimi : Lyhen te gjitha pjeset e lekures, te cilat janne te ekspozuara ne diell. Perseriteni lyerjen pas periudhave te gjata te qendrimit ne diell ose pas larjes.