Tact Vaj Castori

SKU: PROD-19742
Vaj Castori është një lëng që është nxjerrë nga fara pluhur (Ricinus communis). Ky është një vaj anti-inflamator dhe anti-oxidant që është përdorur për shekuj për përfitimet e saj terapeutike dhe medicinale. Besohet se shumica e përfitimeve të vajit Castorit rrjedhin nga përqendrimi i lartë i acideve yndyrore . Edhe pse ajo ka një shije të fortë dhe mjaft të pakëndshme, vaj Castori është përdor...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0