ALOE VERA XHEL FREEDOM

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 4,690 lekë
Aktiviteti i rregullt fizik dhe furnizimi i saktë i lëndëve ushqyese kanë një rëndësi thelbësore për sistemin tonë skeletor muskulor. Në veçanti, nyjet dhe kockat kanë nevojë për lëndë ushqyese të vlefshme si...

Aktiviteti i rregullt fizik dhe furnizimi i saktë i lëndëve ushqyese kanë një rëndësi thelbësore për sistemin tonë skeletor muskulor. Në veçanti, nyjet dhe kockat kanë nevojë për lëndë ushqyese të vlefshme siç janë vitaminat C dhe D dhe mangani. Vitamina C kontribuon në formimin e kolagjenit dhe funksionimin normal të nyjeve, ndërsa Vitamina D dhe mangani kontribuojnë në funksionet normale të kockave, muskulatures dhe indit lidhes. Muskujt janë të përfshirë në çdo lëvizje të trupit. Me poshte po ju japim disa infromacione shtese:

 • Rreth 600 muskuj e mbajnë trupin në lëvizje tendons
 • Tendonët formojnë lidhjen midis muskujve dhe kockave
 • Ato janë një formim i një natyre lidhëse fibroze Lëngu sinovial • Lëngu synovial rrethon kërcin
 • Furnizimi i saktë i lëndëve ushqyese ndihmon në mënyrë adekuate të kërcit Bones
 • Kockat formojnë strukturën e sistemit muskuloskeletor
 • Lëndë ushqyese të rëndësishme për kockat janë: vitamina D, kalciumi dhe mangani
 • Shoqata Gjermane për Ushqyer rekomandon marrjen e mjaftueshme të vitaminës D Kërc.
 • Kartilazhi kryen një funksion kryesor për nyjet, eshtë i përbërë nga një rrjet qelizash kërc dhe fibrave elastike të kolagjenit
 • Lëndët ushqyese të kërcit vijnë nga
  lëngusynovial (lubrifikant i nyjeve)

Perberesit kryesor te ketij lengu jane:

 1. 88% xhel i paster nga gjethja Aloe Vera.
 2. 56% Vitamine C per racion ditor.
 3. 58% Vitamine E per racion ditor.

Ky leng eshte shume efektiv per:

 1. LEVIZJEN: Mbeshtet funksionimin normal te nyjeve.
 2. FORCEN: Mbeshtet funksionimin normal te kockave.
 3. ENERGJINE: Mbeshtet energjine ne metabolizem dhe redukton lodhjen.

Sasia e rekomanduar 3x30ml ne dite

Bëni një Vlerësimi